Tuesday, 20 July 2010

The Jail: The Women's Hell (Italien/Filippinerne, 2006)

Originaltitel: Anime Perse
Dir: Bruno Mattei
Engelsk audio/valgfrie tjekkiske undertekster/letterbox.

Man kan sige meget om Bruno Mattei (og en del italo-snobber rynker bare på næsen, haha), men modsat alle andre italienske genrefilm-instruktører, så blev Mattei stædigt ved med at lave film længe efter, at alle andre var gået hjem. Og hurra for det! Jeg har netop set en af de sidste film, som han nåede at lave før sin død (i 2007), nemlig THE JAIL: THE WOMEN'S HELL fra 2006 og nu må jeg indrømme, at de 2 måneder, som jeg måtte vente på min dvd fra en butik i Tjekkiet, var det hele værd!!

Wauw! 300% underholdning, that's for sure!!! Der er ikke eet eneste kedeligt øjeblik i JAIL, hvor beskueren blir trakteret til tonsvis af meningsløs vold, blod, splatter, nøgne kvinder, cat-fights, onde fængselsvogtere, voldtægter, pisk (den onde fangevogterske er så ond, at hun ikke står tilbage fra at lade et LIG piske i vrede over, at hun vovede at dø i "hullet"!!). Tortur med slanger og kvinder, der blir spiddet på/med pæle både på kryds og tværs + en enkelt hovedafhugning blir det også til. I en særdeles sadistisk scene under et flugtforsøg blir en stakkels kvinde skudt 10-15 gange for DEREFTER at blive voldtaget (midt i blod og åbne kødsår!!) af en flok jægere. En anden kvinde blir bundet til at træ og får skåret tungen ud og brysterne af (en af jægerne begynder at SPISE af det åbne brystsår!!). Jim Gaines og Mike Monty fra de gamle 80'er filippiner-krigssjaskere er også med (Monty stillede også træskoene kort efter).

Jo, så sandelig kanonunderholdning!!! Dem, der stadig tilbeder Dario Argento som en afgud, vil sikkert brokke sig over, at filmen er skudt på video, men helt ærligt, det lægger man altså ikke mærke til, medmindre man VIL have noget at brokke sig over. Anbefales på det kraftigste.

Glemte jeg at nævne, at filmen KUN er udsendt eet eneste sted i verden, nemlig på DVD i Tjekkiet! LOL. Den kan bestilles fra tjekkiske online-butikker (min tog som sagt hele 2 mdr at nå frem, fordi den var udsolgt, men for andre går det forhåbentligt hurtigere). Det er en officiel DVD, men koster kun ca. 14 KRONER!!! (med portoen blir det omkring 80 kr).