Friday, 31 October 2014

Alle numre af Thomas Winthers H.P. LOVECRAFT-fanzine til gratis download

Thomas Winther (som engang har skrevet for mit zine STAY SICK!) har netop lagt alle fire numre af sit eget H.P. Lovecraft-fanzine, NYARLATHOTEP, op til gratis download via sin hjemmeside. Personligt behøver jeg dem ikke, da jeg har originaludgaverne, men alle jer dødelige derude, som ikke har dem, kan med fordel smutte over på Thomas' homepage og dreje håndsvinget til download-apparatet.

Thursday, 30 October 2014

Ingen grund til at undskylde (ret meget)

OBSKURIØST nr. 13 er udkommet!

Tilbage i midt-2000'erne kom der et nyt nummer af et dansk fanzine på gaden (eller i undergrunden i alt fald) så at sige hver uge. Okay, jeg overdriver vildt, men der kom bestemt flere, end der gør nu. Og flere end der har gjort i snart mange år. Så når Henrik Larsen udsender et nyt nummer af OBSKURIØST er der grund til begejstring. Henriks blad er rent faktisk er det eneste, der udkommer nu.

Da OBSKURIØST nr. 12 udkom i november sidste år forudså jeg, at der sgu nok ville komme til at gå et års tid før næste nummer og, lo and behold, det gjorde der også næsten! Jeg modtog bladet for et par dage siden, men er stadig kun halvvejs igennem, så ingen anmeldelse as such endnu. Men kudos til Henrik for stædigt at blive ved med at udsende rigtigt trykte blade og det i et oplag, som ikke imponerer nogen som helst.

Nummer 12 indeholdt Film-indeks 1980-90 og nr. 13 følger trop med TV-serie-indeks 1980-90 og fortsætter med Film/TV-serie-indeks 1990-96 + anmeldelser af et par andre film og TV-ting. En dækning af gårsdagens børne-TV fra svensk og dansk fjernsyn bliver der også plads til, og der sluttes med artikler af henholdsvis Jesper Moerch og yours truly.

OBSKURIØST nr. 13 er allerede udsolgt, men det forlyder, at Henrik laver et oplag mere.

Læs mere på Henriks egen blog