Saturday, 3 October 2015

Fra glemmebogen: dansk syreMan skal sgu ikke lade sig forbavse! Min faster i Bønnerup Strand skrev netop til mig, at hun har denne singleplade med det danske syrerockband MAD SOUND, udsendt i 1968. Numrene hedder "To Masturbate" (!!!) og "Summertime". Sateme. Satanedderrøgme!!! Min faster!!! o_O

Hun fortæller videre, at hun købte pladen, da den udkom i '68 og at hun kendte alle medlemmerne, hahaha. Fantastisk. Og for at det ikke skal være løgn, bor den ene af sangerne ikke langt fra, hvor jeg selv bor, ifølge min faster. Jeg googlede gruppen og både de og pladen er totalt obskure. Ifølge den geniale danske hjemmeside Dansk rock, pigtråd og beat 1958-68 eksisterede bandet fra 1964-70 og spillede aldrig uden for Jylland!!! Check mere info her. Endvidere nåede de kun at udsende den ene singleplade (hvoraf desværre kun A-siden ligger på YouTube), som min faster altså ejer (hun vil sælge til den rette pris. Desværre er jeg fattig som en kirkerotte). Jeg fandt en gammel auktion fra for fem år siden, hvor et andet ex var gået til 200 dollars. Lyt endelig til nummeret. Det er ret... well, obskurt! (på en totalt fed måde) xD

Sunday, 27 September 2015

I skralderen med det lort

Jeg forstår, at det grangiveligt vil komme som en stor overraskelse og skabe frustration blandt mine læsere, men jeg har valgt at slette bogblog-roll'en her på Lejemorderen. Jeg lavede den i sin tid, fordi jeg i et øjebliks forvirring havde en idé om, at bogblogs sikkert var interessante. Og siden har jeg stort set ikke gidet checke de blogs der. Ja, dvs. bortset fra jævnlige besøg hos "Boghylden" (lidt af en Stephen King-fanblog) og "Gyseren", men nu ser jeg, at "Boghylden" er slettet og så kan det jo lissom være det samme. "Gyseren" er den eneste bogblog, jeg ikke vil undvære, men den står jo alligevel også i den alminde blog-roll, så det går nok.

Jeg spurgte iø "Boghyldens" ejerinde om bloggen (den tilhørende facebook-side er stadig oppe) og hun svarer, at domænet er løbet ud, men at hun overvejer at smide alt materialet op på en gratisblog senere.

Jeg forstår i øvrigt ikke det der med at slette blogs. Okay, når et betalt domæne udløber, så okay. Man gider ikke betale for noget, man har mistet interessen for - fair enough. Men når folk sletter gratisblogs, der af Blogger.com osv. alligevel får lov at stå i 1000 år, så ryster jeg på hovedet.

Jeg forstår simpelthen ikke blogforfattere, der bruger i hundredvis af timer på at skabe en god og flot blog, for derefter bare at slette hele lortet. Glemmer disse blogejere det hårde arbejde? Hvordan kan det lige være, at artiklerne og anmeldelserne havde interesse for potentielle læsere, da forfatterne selv var interesserede, men ikke når de selv ikke længere er det? Som Johnnie Cochran fra South Park siger i sin forsvarsstrategi, "The Chewbacca Defence", så giver det på ingen måde mening.


EASTERN PROMISES (UK/Canada) dir: David CronenbergI rewatched David Cronenberg's EASTERN PROMISES last night (or rather this ... morning. Hvorfor fanden skriver jeg på engelsk!?). Nå, men jeg sad altså i de tidlige morgentimer og genså Cronies kodyltfede film om russiske gangstere i London. Halvdanske Viggo Mortensen giver en fantastisk præstation med accenter, der viser alle andre Hollywood-skuespillere bar røv. Ja, og for lige at cementere det, viser Viggo dem også bar røv i filmen! Som jeg postede om i går, genkøbte jeg filmen i går, denne gang på dansk DVD, og hurra for det. Der er altid plads nok på hylden til endnu et ex af EASTERN PROMISES. Gør alt for at se den, hvis ikke du har allerede. Stjæl, frarøv, træd på børn og gamle mennesker for at få fat i denne film.

Check iø den trailer, jeg poster her. Det er en uofficiel fantrailer, som er ganske cool.