Saturday, 12 May 2012

Den fortsatte beretning om Satan-kulten Postdanmark

Så skete det ikke overraskende igen; Pestdanmark lavede lort i den med en af mine pakker igen igen igen. Hva' fanden sker der lige derinde, bruger de tiden på at bide hovedet af høns og drikke blod, eller hvad. Noget ANDET, end at koncentrere sig om at få posten frem til de rette adresser, MÅ de da for fa'en bruge energien på. Ellers siger jeg ellers tak for kaffe! I sidste uge vandt jeg to yderst sjældne plader på eBay med det for længst glemte dansk-norske ny-rockband REPEAT REPEAT og sælgeren (et medlem af et knap så glemt black metal-band, Mercyful Fate) sendte dem straks... og fik dem retur igen med en note fra posten, om at adressaten var ukendt!!! Øhh, nå, javel, jeg har jo selvfølgelig også kun boet her siden engang i 90'erne! ARGH!!! Jeg håber sgu, pakken når frem NÆSTE GANG, han sender den (formentligt i dag).

Og så sent som i går fortalte min gamle far mig om to breve, han havde sendt til forsikringsselskabet for nyligt, men som de aldrig havde modtaget - og en indkaldelse til en røntgen-undersøgelse tidligere på ugen modtog han heller aldrig. Hva' fanden sker der lige for PostDanmark. >_<

Tuesday, 8 May 2012

Farligt Venskab i den gamle kronkoloni

Man skal sgu ikke lade sig overraske af, hvad der dukker op på dvd i Asien, hvad enten filmene så er ude i hjemlandet eller ej. Jeg har netop købt FARLIGT VENSKAB på dvd udgivet i Hongkong i 1995!! Den findes i Danmark kun på vhs! Jeg fandt den på ebay HK og købte den her i weekenden, så selvklart har jeg endnu ikke modtaget den, men sælgerens side oplyste, at den ikke er dubbet til engelsk, men er på dansk med kinesiske og engelske undertekster. Den engelske titel er "Body Switch".

UPDATE: Nyt indlæg om DVD'en her.

UPDATE: Og så har jeg netop fundet ud af, at der sørme også udkom en VCD-udgave af FARLIGT VENSKAB i HK! Her er omslaget, som jeg har kopieret fra HK-butikken YesAsia's website. De havde også DVD-udgaven.


Både VCD'en og DVD'en er desværre udsolgt.Monday, 7 May 2012

"JOHN CARTER - MENNESKE PÅ MARS" - Hva' fa'en skal man vælge: Marvels gamle 12 hæfter eller den nye computerfilm?


Med alle de gamle film, man altid hænger i, er det nemt at overse, det der sker lige nu og her! Og det er rent faktisk først i dag, at jeg finder ud af, at der edderrøgme er blevet lavet en filmatisering af den gamle JOHN CARTER - MENNESKE PÅ MARS-tegneserie, som udkom for længe siden i 12 blade fra Williams Forlag (jeg købte dem alle og læste dem ud i een køre, så vidt jeg husker, men har aldrig gen-besøgt dem. Måske skulle jeg finde dem frem (forhåbentligt er der ikke gået støvlus i!). Men altså, ny film, får snart premiere i Danmark. [EDIT: læs Sørens bemærkning i kommentarfeltet!] Her er et par trailere. Den første er afdæmpet og vi ser bl.a. en del af John Carters liv på Jorden, den er sikkert lavet før alt CGI-lortet blev færdigt, og i trailer nr. 2 får den hele armen.


ARMY OF DARKNESS?? JASON AND THE ARGONAUTS???


PS: Og hvis nogen skulle undre sig over, at jeg i overskriften kalder filmen en "computerfilm", så skyldes det udelukkende, at den slags CGI-fyldte film i min bog er COMPUTERFILM!