Thursday, 15 December 2011

Obskuriøse julefilm: Alligevel på tryk!

Klokken 4 om morgenen og jeg har netop opdaget, at "Ugeavisen Slagelse" allegevel har overlevet og allerede har trykt de første to dele af min "Obskuriøse julefilm"-serie!!!

Jeg har dog endnu ikke kunnet finde en online-udgave, så hvem ved, måske har de nye ejere valgt ikke at lægge den ud på nettet. o_O

Tuesday, 13 December 2011

Måneguden - forhåbentligt ikke i transit over New Zealand!

Så fik jeg endelig bestilt den gamle, svenske gyserfilm MÅNGUDEN (1988). Filmen er lavet til svensk TV, men har været rigtig svær at støve op, da den hverken er blevet genudsendt siden 80'erne eller er kommet på video. Jeg kendte til filmen fra Fred Anderson og en dansk samler havde godt nok på et tidspunkt lovet mig en dvdr-kopi af et tv-rip, men det blev desværre aldrig til mere end det sædvanlige: "Jeg har den et eller andet sted og skal nok finde den til dig", så jeg var ret begejstret, da jeg hørte, at den endelig skulle udkomme på DVD - og ilede straks med at få den bestilt 18 måneder senere! Haha. Der er sgu for mange film i denne verden! Selv dem, man rigtig gerne vil have, kan det tage nogen tid at få købt hjem, simpelthen fordi mængden af nye udgivelser er så enorm (i tillæg til alle de gamle udgivelser, som man stadigvæk endnu ikke har fået købt!).

Men nu skulle den altså være på vej fra cdon i Sverige. Dvd'en kostede 59 dkr. men var også med i et 2-for-en-hund-tilbud, så jeg snuppede også lige Ole Bornedals FRI OS FRA DET ONDE, som helt sikkert er helt fantastisk. Jeg glæder mig meget til at se Aqua-Lene på dansk! xD

For mere om MÅNGUDEN: Læs Freds anmeldelse her.

Den and er sgu uh-huh-hyggelig!!!Jeg var blevet indkaldt til et hyggeligt tremånedersmøde i A-kassen i dag. Jeg havde som sædvanlig ikke sovet mere end 2½ time og kom afsted uden hverken morgenmad eller kaffe (Uak!), så jeg skulle lige ha' noget foder i 7-Eleven-butikken på stationen og opdagede, at de sgu stadigvæk havde horror-udgaven af Anders And-jumbobogen stående. Den udkom ellers helt tilbage omkring halloween (hvor jeg ikke lige fik den købt pga. en lidt for flad tegnedreng). Jeg googlede for at finde et scan af forsiden, men fandt i stedet denne reklamevideo. Det undrer mig lidt, at Søren ikke har nævnt den ovre på Skræk og Rædsel. LOL.