Thursday, 29 September 2011

Når kaktusser hader

I morges vågnede jeg skide tidligt og havde drømt at min (eneste) blomst (en stor kaktus, der hedder Henry) havde smadret urtepotten og lå i vindueskarmen. "Jeg sku' nok ha' givet den noget mere vand og en større potte", tænkte jeg. Så vågnede jeg igen og opdagede, at den første opvågning også bare var en drøm. Jeg vandede efterfølgende Henry.

Tuesday, 27 September 2011

For lige at gøre en lang historie kort...

...så skal jeg være i Virksomhedspraktik på en avisredaktion fra i morgen. Ikke noget med at ødelægge ryggen denne gang (håber jeg inderligt!). Jeg fortalte redaktøren, at jeg selv er redaktør for et filmblad, men at jeg ikke kan leve af det (specielt ikke eftersom det er 7 år siden, der sidst er kommet et nummer, haha. MEN DER ER ET NYT PÅ VEJ!!!) og at jeg derfor gerne ville prøve om journalistvejen kunne være en ny karriere for mig. Det skulle forbavsende lidt til, før han sagde, "Jamen vi kunne da godt ha' dig gående en 4 ugers tid". Yay, kanon! "Men vi dækker jo ikke rigtig de der film", fortsatte han. "Øhh, det gør skam heller ikke noget", forsikrede jeg ham. Og i dag, hvor jeg så lige skulle ind med papirerne fra Jobcenteret, spurgte han, hvad jeg så kunne tænke mig at skrive om; "Tja", sagde jeg, "som du sagde, skriver I jo ikke om de der 'nichefilm'...". Så sagde han, "Jamen hvad med om du skrev en serie om..." og så nævnte han noget interessant, som jeg straks var med på, så medmindre noget går helt galt, så er det dét, jeg går i krig med. Mere om det senere (man skal vist nok holde den slags ind til kroppen, indtil det er på tryk, haha).

Jack J, Kairo.

Sunday, 25 September 2011

Når video-samlere fra fortidens undergrundsscene plager dig i dine drømme...

Jeg drømte, at jeg sad og snakkede i telefon med Ole Stranddorf, så pludselig gik døren op og Ovesen kom ind. "Hva'?", sagde jeg, "er det ikke dig, jeg taler med?", "nej-nej, det er Ole", svarede Kristoffer og gik ud på mit toilet, som lå ved siden af stuen (det var ikke min rigtige lejlighed i drømmen!) og et øjeblik efter åbner han døren og siger: "For satan for en stank", og begynder at tømme en kæmpe skraldespand, der ikke er blevet tømt af stuepigen". Så vågnede jeg og opdagede, at jeg havde glemt at åbne et vindue. Dén slags kan squ give mareridt!!! >_<