Friday, 29 October 2010

Et fandens mareridt!De tre HK-film TIGER CAGE 1-3 er endelig blevet genudsendt i ordentlige DVD-udgaver i HK for nyligt. Jeg har netop bestilt dem alle tre, men da jeg samtidig også har haft 2'eren liggende på en Zoke-DVD (dvs. fra Kina og kun med mandarin-dub) i et års tid uden at se den, tænkte jeg, at nu måtte jeg hellere se at få den set, før jeg modtager den bedre udgave, for ellers får jeg aldrig Zoke-DVD'en at se og de 40 kr., som jeg gav for den, vil dermed være spildt (LOL). Well, 45 minutter inde begynder DVD'en at fryse, hakke og stamme i det. Jeg skifter DVD-afspiller og nu kører den nogenlunde okay i de næste 20 minutter, hvorefter afspiller #2 også begynder at hakke fælt. Så begynder jeg at lede efter det UK-vhs-bånd, som jeg er sikker på at jeg har liggende i en bunke et eller andet sted (jeg mener bestemt, at en fyr ved navn "Mr White" sendte mig det), men uden held. Æv! Sådan noget pis. Enten ser jeg så de sidste 20 minutter som hakke/fryse-film eller venter 7-10 dage på at se slutningen, når den nye DVD ankommer. Usch!!!

Og hvis filmen så i det mindste havde været noget lort, men TIGER CAGE 2 er kanon-underholdende!!

Thursday, 28 October 2010

TV2 i ledskab med Fanden?TV2 gør tilsyneladende alt, hvad der står i deres magt for at score flere seere til kanalens nye påfund. Og kan det bringe flere kunder i butikken, at man indgår aftale med Ondskabens Fyrste (alias Beelzebub, Fluernes Herrer, the Horned One, Legion) så har man åbenbart ingen problemer med det.

Som bekendt er det nyeste nye på Odense-kanalen OD-TV, det vil sige TV "on demand" - som igen vil sige, at man via en fandens himstregims kan vælge at se sine programmer, når som helst man har lyst (men om der skal betales med blodpenge er dog uvist).

Hos TV2 lægger man ikke skjul på den nye samarbejdsaftale med roden til alt ondt og tilsyneladende uden frygt for repressalier fra Kirken (Danmark er trods alt et Kristent land) så vælger man på tekst-tv at reklamere for sine nye tilbud på Fandens egen hjemmebane: Side 666. Teksten står dog ikke baglæns.

Sunday, 24 October 2010

Satan og helvede!!!

For fanden da!!!!!!!!!!
I 1986 så jeg programmet "Heavy Agger" (om en flok unge heavy metal-freaks i en flække i Jylland) på tv og har i 25 år gået og husket på programmet. Så sent som først på ugen tænkte jeg på det skide program. I et helt år har jeg hver dag checket DR K-kanalen kl. 18-20 for at optage gamle programmer fra min egen barn- og ungdom. I den sidste uge har jeg misset det, og hva' sker så; jeg tænder for fjernsynet her til aften og fanderme om ikke det er lige midt i DR K's genudsendelse af "Heavy Agger"!!! Hvorfor fanden sker den slags bare altid! :-(