Tuesday 20 March 2018

Jack J's 70'ere: Hovedpersonen skærer kadavere op

...og redaktørens personlige projekt med at opstøve og gense film og tv-serier, som han ikke har set siden 1970'erne, fortsætter.
Netop indkommet gennem brevsprækken; QUINCY (originaltitel: "Quincy, M.E.") årgang 1 og 2. Sæsonerne var ikke så lange dengang, så de to første dækker blot 16 episoder.

Et hurtigt check i "bibelen", Politikens "TV i 70'erne" fortæller, at lige præcis de to årgange udgør det, som Danmarks Radio viste af serien i 70'erne. Helt præcist kørte den fra 24.9.77-30.11.79. Faktisk er det eneste opslag i bogen under Q "Quincy". 

Jeg tror ikke, jeg har set serien siden 80'erne, så det skal blive interessant at gense den. Jeg så piloten til "Ironside" forleden, men det var ikke helt det samme, eftersom jeg ikke fulgte den fra starten i Danmark (den kørte fra 1967-74, jeg tror kun, jeg så de sidste afsnit som 10-årig), det er jeg ret sikker på, at jeg gjorde med "Quincy".

Om "Quincy" siger "TV i 70'erne" bl.a.:
"... Klugmans dertil hørende to grimasser, mistænksomt sammenknebne øjne og rasende mundgymnastik, skal bære de tynde historier".