Tuesday, 20 October 2009

Man føler sig sgu helt hensat til de glade fullscreen video-dage i 80'erne!

På AWE's hjemmeside står alle deres tre Kim Ki-Duk-film anført som værende i widescreen, men jeg har netop checket mine dvd'er og jeg ved ikke hvilke briller, de havde på hos AWE, da de checkede filmene, men der var tydeligvis et tykt lag leverpostej på glassene, siden man ikke bemærkede, at hele TO af de tre film er i fullscreen!!! Ud af CROCODILE, BIRDCAGE INN og ADDRESS UNKNOWN er det kun sidstnævnte, der er i widescreen.

Og billedkvaliteten af CROCODILE er desværre heller ikke for god. Det ligner nærmest gammeldaws video (ikke at der er noget galt med video naturligvis!). Nu har jeg godt nok ikke set filmene igennem endnu, men i de par minutter, hvor jeg checkede formatet, kunne man et sted i de DANSKE undertekster læse: "Godmorgen, mamma". Fedt! Forkert format og en uduelig oversætter!

Nu skal det her jo ikke udvikle sig til en sæbekasse, hvor jeg står og klandrer de flinke folk Jan og Kenneth for de mindste detaljer, som jeg finder lettere irritable, men at udsende så nye film i et gammeldags format, der hører videofirserne til, ligner altså ikke noget. Og så endda annoncere med, at formatet er det korrekte. Pffft!!

No comments:

Post a Comment