Sunday, 27 March 2011

GRU nr. 1-omslag på spansk giallo!Check lige det her ud! Det er omslaget til den spanske videoudgave af CERCO DE TERROR og det ser jo unægteligt ud som nedenstående omslag...
...fra GRU nr. 1!!! Jeg har aldrig set CERCO DE TERROR og var end ikke bekendt med den indtil eXtase-redaktør Nils Markvardsens gamle ven Jesus Manuel i Spanien gjorde mig opmærksom på den, da jeg postede GRU-omslaget på Facebook fornyligt! Filmen er fra 1972 altså lavet næsten samtidig med GRU nr. 1's udgivele (fra '71). Jeg har altid forstillet mig, at dødningehovedet i billedet er Fætter Maddike ("The Crypt Keeper" på engelsk), men kunne der simpelthen være tale om, at Interpresse (som udgav bladet) har brugt plakaten fra denne spansk/mexikanske film? Jesus Manuel siger i øvrigt, at filmen er en giallo og nu er jeg naturligvis nysgerrig - men jeg har ikke kunnet finde så meget som een eneste aka-titel på engelsk, endsige noget andet sprog, eller nogen andre VHS eller DVD-udgivelser end den spanske video. Er der tale om en obskur sjælden ting her? Nogen af jer, der har set eller ved nogen om filmen?

2 comments:

  1. Prøv at taste den ind i Google og tryk så på 'billeder.'

    ReplyDelete
  2. Tak. Jeg prøvede, men der kom nu kun et enkelt andet scan ud af det, en anden plakat for filmen. Men altså ikke noget svar på, hvor billedet oprindeligt stammer fra.

    ReplyDelete