Thursday, 24 January 2013

Ny blog: "Nyt fra Vestfronten"


Endnu en ny blog har set dagens lys og endnu engang er der (heldigvis) tale om en niche-blog. For nyligt præsenterede jeg Søren Jacobsens nye western-blog, RYGENDE REVOLVERE, og her er Niels Hansens krigsfilms-blog NYT FRA VESTFRONTEN.

Danmark har jo allerede een blog, der skriver om krigserter, men forskellen er, at hvor den første stort set udelukkende interesserer sig for B-film, som forgår i Vietnam og som er filmet på Filippinerne, så er Niels' blog dedikeret til Anden Verdenskrig. Med de få posteringer, der allerede er oppe nu, er det vist klart for enhver, at det er noget nemmere at samle på krigsfilm om Anden Verdenskrig!

Flotte dvd- og blu-ray-udgaver af filmene modsat de usle, gamle, slidte, sjældne (og megadyre!) videobånd fra Grækenland eller Japan, vi er nødt til at opstøve ovre på DA VIETNAMKRIGEN RASEDE... PÅ FILIPPINERNE. Haha. Niels er iø en af de sure mænd, der står bag De Gnavne Filmnørders podcast. Held og lykke med bloggen, Niels.

2 comments:

 1. Jeg takker :-)

  I øvrigt: jeg kan se, at du har traileren til "De skrigende halse" ude til højre. Den er endelig på vej på DVD (og det skulle være rigtigt nok denne gang).

  Den udkommer den 5. marts fra Scanbox.

  http://www.scanbox.dk/ShowMovie.aspx?ItemID=7488

  ReplyDelete
 2. You're welcome. Og jeg takker ligeledes for links'ene til mig.

  Jeg havde godt hørt noget om DE SKRIGENDE HALSE, men ikke noget om dato. Det lyder fedt. Lad os så håbe, at det rent faktisk også er sandt denne gang.

  ReplyDelete