Thursday, 1 October 2009

Masters of horrorWoo-hoo! jeg købte hele sæson 1 af Masters of horror-serien i går i TP Musikmarked og hurra for det! Serien består af 13 afsnit, fordelt på lisså mange dvd'er, og udsendt enkeltvis og senere samlet i to bokse. Det er boks-udgaverne, jeg har købt. Så vidt jeg husker, kostede enkelt-dvd'erne 100 kr. per stk., da de udkom, så de 100,- som TP ska ha pr. boks, er jo bestemt til at leve med! Man sparer altså 1100 kroner! Herligt. Mindre herligt er det til gengæld, at videoselskabet bag den danske udgivelse, Mis. Label, ikke har udsendt serien i kronologisk rækkefølge. Hvis så i det mindste boks #1 havde indeholdt seriens første 6 afsnit, men nej, de er rodet sammen i een pærevælling! Hvorfor kan danske videoselskaber bare ikke finde ud af det!! Og hvorfor er kommentarsporerne fra de amerikanske dvd'er ikke taget med!!!??? Æv!!! Men billige, det var de og hurra for det!

2 comments:

  1. Nu så jeg selv serien i tilfældig rækkefølge og synes ikke det gør så meget, fordi det er fritstående episoder. Ekstramaterialet har jeg ikke det store forhold til - gad faktisk ikke se det. Til gengæld er det værre, at billedkvaliteten på en del af skiverne er total Pixeline. Men 200 kr. for hele serien er sgu et godt tilbud.

    ReplyDelete
  2. Nej, nej, det er også mest, fordi jeg er petitesserytter, haha. Billedkvali er total Pixeline!!?? Jeg husker, du skrev det samme om den danske Godzilla-boks!! Æv, hvad fanden er der galt med de danske selskaber!!! Men om ikke andet, så var den som sagt mega-billig. Den kan vist stadigvæk også fås til samme pris i Fona2000 i Kbh.

    ReplyDelete