Friday, 2 October 2009

Zombie-selvpromovering

[VHS/original fullscreen/Danish audio/no subs]

Danmark, 2002
Instruktører: Kasper Mårbjerg & Martin Forsbom.
Musik: Tue Sick
Medvirkende: Jack J, Heine Sørensen, Amdi-Peter, + more deadbeats.

Udsendt på VHS, men forlængst udgået. Ligger ikke på YouTube og kan nu kun købes fra eders ærbødige på dvd-r (se detaljer på min "It's Grim Up North Publishing"-blog).

EDIT: hele filmen ligger nu på YouTube. Se de tre links til højre her på siden. Man kan dog stadig bestille DVD-R'en, hvis man vil have filmen i bedre kvalitet.

Check Uncut.dk for review her og interview med instruktørerne her.

[Yup, yours truly on a bad hair day]


[Amdi-Peter, instruktør af den kommende splatter monster film PLANET HOLOCAUST]

[Mere Jack J]

[Zombie]

[flere zombier]De fleste af jer har nok forlængst set disse billeder, men da jeg prøver at samle alle mine billeder fra tiden med Stay Sick! på denne blog, så er de her endnu en gang. De er fra amatørfilmen RÅDDEN KÆRLIGHED, som jeg var med i for fem år siden. Thure Munkholm anmeldte den til Uncut her og der er et interview med instruktørerne her. Den er kun udsendt på en VHS, som forlængst er udsolgt (det øverste billede er videocoveret), og kan nu kun fås fra undertegnede på dvd-r.

8 comments:

 1. Fede billeder! :D
  Hvordan er det lige at man kommer med i sådan en film? :)

  ReplyDelete
 2. Tja, personligt var jeg så heldig at kende Heine Sørensen, som spiller en af hovedrollerne. Heine kender Gud og hvermand, som har samlet på film på noget som helst tidspunkt i København, og han spurgte dem, om jeg måtte være med. De kendte så til gengæld det film-fanzine, som jeg dengang udgav og de spurgte faktisk, om jeg ville ha en rolle med dialog, men jeg sagde, jeg helst bare ville være zombie, LOL. Filmen varer 26 minutter og jeg er kun med i 3 minutter, men det er så til gengæld den store slutscene, hvor jeg får lov til at angribe og spise hovedpersonen. Hovedrollen blev spillet af Amdi-Peter, som sjovt nok så 5 år senere selv gik i gang med at lave en film (Planet Holocaust, som dog ikke er færdig endnu), hvor jeg spiller en rumastronaut, der vender tilbage til jorden for at advare jordboerne om en overhængende fare.

  ReplyDelete
 3. PS: Heine Sørensen var iø med i Martin Schmidts to første film, DE LEVER og SNAKE EYES, som også begge er zombiefilm (jeg har desværre ikke set Snake Eyes).

  ReplyDelete
 4. Den ligger faktisk på youtube. Bare søg på Rådden Kærlighed på google bla. der kommer den frem.

  ReplyDelete
 5. Tak for det. Du checkede ikke mine indlæg fra denne uge, hva'. Haha.

  Jeg postede alle tre dele her på bloggen i lørdags:

  http://enlejemordersertilbage.blogspot.com/2010/12/crappy-zombies-from-denmark.html

  Men tak for info'en. Hvis så bare de ku' få lavet PLANET HOLOCAUST færdig, ville jeg være glad!

  ReplyDelete
 6. Haha ups. Var også halvt på vej ud af døren og havde lige stødt på det via. google så det sgu nok derfor.

  Det kunne sikkert være coolt nok, hvad handler den om? :p

  ReplyDelete
 7. Øh bøh, jah altså, det er en ond alien, der kommer ned til Jorden og, ahm, begynder at dræbe løs. Efter hvad jeg fik at vide dengang, skulle den vare ca. 1 times tid og nærmest være i Hershell Gordon Lewis-stil.

  ReplyDelete
 8. ah okay, nice. Det lyder for nice!

  ReplyDelete