Tuesday, 6 October 2009

De Dødes Tjern - pre-order

Lige en update om DE DØDES TJERN; Filmen kan nu forudbestilles hos den danske afdeling af Cdon i Sverige. Prisen er 139 dkr + 29 dkr til porto. Check den her. Den udkommer efter planen 14 oktober. Yay! Spiffy!!
Filmen er naturligvis på norsk, men da den er fra 1958, så er det et lettere stift norsk, der tales (lidt lissom i gamle FAR TIL FIRE-film), så det er ikke svært at forstå. Og iø så er der både norske og engelske undertekster. AWE burde faktisk udgive den i Danmark (ikke at jeg tror salget ville blive særlig stort, nutidens danskere gider sgu ikke se gamle gyserfilm fra 50'erne og da slet ikke fra Skandinavien. Trist, men sandt). Hvis du ikke har læst mine tidligere skriverier om filmen, så check linket her. DE DØDES TJERN er en af de bedste gyserfilm fra Skandinavien nogensinde og vi er et par stykket, der er rigtig glade for, at den nu endelig kommer på DVD. :o)

(click scans for bigger size)

EDIT 9. oktober: Jeg fik besked fra Cdon i dag at de netop har sendt dvd'en afsted til mig, altså 5 dage før den udkommer. Herligt!!!

No comments:

Post a Comment