Sunday, 26 December 2010

Lost in (Cyber)space


Antallet af gode, danske horror-blogge er hurtigt overset, så når der er en, der forsvinder, bemærkes det hurtigt og for nogle dage siden opdagede jeg, at Gyseren.dk desværre ikke lader til at eksistere længere. Jeg skrev et indlæg i en tråd på Sørens blog, Skræk & Rædsel, hvori Jette, der står bag Gyseren.dk, også havde et indlæg (og dermed velsagtens får besked), men har ikke fået nogen respons. Er der nogen derude, der ved noget? Har hun blot glemt at betale abonnementsgebyr eller er det med vilje at bloggen er væk? Jettes blog er bestemt anderledes i både tone og indhold end Lejemorderen (hvilket sikkert er til Jettes fordel, LOL), men hvis det er med vilje, at hun har slettet bloggen, så er det jævnt trist. Gyseren.dk var bestemt velskreven og interessant. Det irriterer også, at bloggen helt er væk. Blog-forfattere burde pinedød tvinges til at lade deres skriverier blive hængende derude, selv efter de beslutter ikke at fortsætte længere. Hvorfor slette de mange timers arbejde? Men nuvel, måske har hun bare glemt at forny abonnementet.


PS: Billedet, som på ingen måde er relateret til artiklen, er mig og Teddy fra sidste sommer. Kort efter billedet blev taget spiste den ene af os rottegift.

4 comments:

 1. Jeg tror, at det bare handler om et webhotel-abonnement, der er udløbet - det sker for hjemmesider hele tiden, også de proffe. Og så er der jo den travle juletid oveni. Vi får nok svaret en af de dagene.

  PS. Jeg er da ked af, at du sådan render rundt og spiser rottegift.

  ReplyDelete
 2. Du har forhåbentligt ret, at det bare er en forglemmelse.

  PS: LOL. Jeg er nu glad for at det ikke var mig, der var så letsindig. Også selvom det var synd for Teddy, som ikke klare den. :(

  ReplyDelete
 3. Nej - Gyseren.dk er blevet DDoS'et. Unoeuro lukkede den ned, fordi der kom for meget trafik til den - så vidt jeg kunne se, fra Thailand, Rusland og andre sjove IP-adresser. Jeg står for teknikken for Jette og har været i gang med at sikre den mod det, men Unoeuro er lidt lang tid om at få den lukket op igen.

  ReplyDelete
 4. Damn those sjove IP-adresser! Nå, men tak for infoen, Janus. Herligt, at det "bare" er det.

  ReplyDelete