Saturday, 18 June 2011

Ballade på Bullerborg: en obskuriøs udgivelse!
Her lige en obskur udgivelse, som jeg fandt i dag på et Røde Kors-marked (se foregående indlæg): BALLADE PÅ BULLERBORG! Båndet er udsendt af Filmkompagniet og filmen er sikkert ikke specielt obskur (jeg har dog ikke set den), men her kommer så det obskuriøse: Inde i kassetten var der vedlagt en seddel med en tak til køberen for at have investeret i båndet, og derefter info om, at båndet løber 3 timer og man kan dermed bruge de sidste 90 minutter til hjemmeoptagelser fra TV. Og endvidere har selskabet sgu trykt et skema på bagsiden af coveret, således at man kan foretage sine egne notater om TV-programmerne, man optager. Med bånd-tællernummer og det hele. Vildt! Båndet er en salgskassette, men det er mit bud, at det må stamme helt tilbage fra salgskassettens barndom i Danmark. Båndet var iø fuldt af skimmel, men heldigvis ikke mere, end at det var til at "spole" væk.
Jeg beklager, at billedkvali er lige lovlig ringe med det sidste billede, men jeg gider ikke gøre det om (lige nu i alt fald). Du ka' sgu osse sagtens læse det! :D

Bemærk iø, at skribenten konsekvent (forkert) skriver "Du" og "Dine" med stort, sikkert fordi han eller hun kom fra en tid, hvor man sagde og skrev "De" (som skal være med stort i tiltaleform). LOL.

5 comments:

 1. Er der ikke et årstal på bagsiden? Ku være interessant at høre, hvor gammel den er, samt salgsprisen. Videofilm var som bekendt dyre dengang.

  ReplyDelete
 2. Desværre ikke, hverken årstal eller pris. Men udgivelsesnummeret på omslaget er nr. 1!!!

  Videoen ser grangiveligt ud som en lejekassette i stor boks.

  ReplyDelete
 3. VAR der så en tv-optagelse sidst på båndet?

  ReplyDelete
 4. Jeg checkede! Hah!! Men desværre ikke. Der var derimod nogle gamle trailere, bl.a. fra en dansk video med hundedressur!!

  ReplyDelete
 5. Ja den trailer med hundedressur har jeg også set et par gange på bånd fra samme selskab, LOL :-)

  ReplyDelete