Friday, 24 February 2012

Lige et hurtigt tip...

...om en halvsjælden Antonio Margheriti-film fra 1973, HERCULES AGAINST KARATE (Schiaffoni e karate), som kommer på dansk Kanal 5 her klokken 02:55. Program her. Filmen findes vist ellers kun på en tysk DVD (som dog er med engelsk dub). Den blev også vist i går og jeg syntes, den første halve times tid var okay (hvorvidt resten var okay aner jeg ikke, da jeg gik i seng med en frygtelig hovedpine, hvilket dog ikke skyldtes filmen). HERCULES AGAINST KARATE ligner nærmest prototypen på Triniti- og 3 Fantastiske Supermænd-filmene. TDC (som jo blot er et skalkeskjul for KTAS) viser jo programmerne i anamorfisk format (i alt fald her hvor jeg bor) og da Kanal 5 viste den i lbx, kunne det næsten ikke blive bedre. Nå ja, det skulle da lige have været, hvis man havde vist den med den originale italiensk lyd. Men så på den anden side, den fjollede engelske eftersynkronisering hører jo lissom til. LOL. Tak for info og tip til Uncut forums Maratonmand.

2 comments:

 1. Jeg fik et glimt af den tidligere, da den blev vist på 6'eren - tilsyneladende er der en vis rokering af film på Kanal 4, 5 og 6'eren... men det er vel også fint nok, så har man en chance for at se dem at se...!

  Men jeg synes ærlig talt, selvom du omtaler den som små-sjælden, at den var temmelig håbløs, og Hill/Spencer-klonerne gjorde at jeg hellere ville se en med de mere velkendte skuespillere, da de besidder væsentlig mere charme end kopierne...

  Men forresten, så er det godt at se at du er mere eller mindre online igen - jeg synes at kunne huske at du havde computer-problems... ?
  Good to have you back!...

  ReplyDelete
 2. Thanks! Jeg her uheldigvis stadig problemer, da det er en lånt computer, jeg bruger. Jeg har endnu ikke orket at bruge et par timer på at forsøge at fikse min egen computer. Men jeg blir jo nok nødt til det, jeg kan nemlig hverken komme ind på netbank eller lave screen-grabs med denne her. :/

  Fik jeg det ligefrem til at lyde, som om det var en GOD film? Usch, det er det ingenlunde. Men måske jeg bare er ved at blive blød, haha, og er bedre til at holde den fjollede humor ud.

  ReplyDelete