Tuesday, 17 July 2012

MELLEM VENNER - trailer

aka DAYS OF SIN AND NIGHTS OF NYMPHOMANIAHer er så traileren til POUL NYRUPs første film, MELLEM VENNER fra 1963. Lige som STENBROENS "HELTE" er den kun udsendt på VHS og der er ingen chance for DVD-udgivelse. Endvidere skal det også lige nævnes, at de TV-visninger af Nyrups film, som er nævnt ud for filmenes opslag på Danskefilm.dk, er det rene vås.

Filmene har ALDRIG været vist på dansk TV! De har derimod været programsat på DK4 for en del år siden, men de blev taget af programmet igen, fordi Nyrups familie brokkede sig. Det var nemlig Leif Jedig, som havde solgt TV-stationen rettighederne og selvom han hjalp Nyrup økonomisk med nogle af filmene i 60'erne, så er det ikke ham, der ejer rettighederne.

Det er forståeligt nok, men hvorfor familien så ikke bare aftalte noget med ham og DK4 er lidt underligt (og trist for tv-seerne). Men hvorom alting er, så har filmene altså ikke været vist på TV. Jeg skrev til Danskefilm.dk's forum og gjorde opmærksom på deres brøler, men de klaphatte vil kun rette noget, hvis man sender en direkte email. Og så meget gider jeg ærlig talt ikke gøre for Danskefilm. :/


Tak til Hans-Jørn for uploadet. Han har også uploadet VILLA VENNELY, men den har jeg allerede posted her på bloggen via et andet upload.

No comments:

Post a Comment