Monday, 2 July 2012

Fellow blogs that fly under the radar but that you OUGHT to know about!!! ... "PLAKATSIDEN"


Jeg vil lige gøre opmærksom på den kriminelt oversete danske blog PLAKATSIDEN. Bloggen har eksisteret et godt stykke tid, men flyver endnu lavere under radaren end selv bloggen, du læser! Vist mest fordi manden bag, Uncut forum-medlemmet Kent, ikke gør noget for at reklamere for den. Men reklame fortjener den, så klik straks her.


Kent poster ikke alene plakater, men fanderme også de gamle pressemeddelelser og bioannoncer for diverse genrefilm. Den slags GUSTNE bioannoncer, som man kunne finde i aviserne i gamle dage. Hvornår han man sidst set reklamer a la LUDER PÅ FØRERENS BEFALING (Nazi Love Camp 27 aka La svastica nel ventre) i lokalavisen? Hva'behar!?

Personligt synes jeg faktisk, bioannoncerne er mest interessante, da de ses så sjældent i dag. Modsat plakaterne har der desværre ikke været tradition for at samle på den slags.


Og i øvrigt, før du tænker "Okay, endnu en blogger, der googler og finder poster-scans på nettet i halv- og heldårlig kvalitet", så: Nej! Klik engang på plakaterne og du vil se, at rigtig mange af dem sgu er i høj opløsning! Ikke dem alle sammen, men rigtig mange. F.eks. er reklamerne og annoncen for LUDER PÅ FØRERENS BEFALING i hi-res, men plakaterne er ikke.

Hvis jeg har en enkelt lille kritik, må det være, at Kent nogle gange ikke checker sine overskrifter. F.eks. kaldes LUDER PÅ FØRERENS BEFALING for "Luder på førens befaling" og KRIGERNE PÅ HJUL bliver til "Krigere på hjul". Men bortset fra sådanne uheldige svipsere er det sgu en cool blog, og man kan fra nu af checke dens opdateringer via min blogroll.


Og så lige et tip; På grund af Bloggers underlige, nye layout, så skal man først klikke på et billede, og derefter højreklikke på billedet, og endelig klikke på "vis billede" (og nogle gange venstreklikke igen) for at få den helt kæmpe størrelse!

PS: Og hvorfor plakaten for KRIGERNE PÅ HJUL (The Bronx Warriors) staver "på" med dobbelt-A istedet for Å, mere end 30 år efter sprogreformen, som indførte Å'et, har jeg virkelig ingen anelse om. o_O


NB: Du finder tidligere indlæg i serien "Fellow blogs that fly under the radar but that you OUGHT to know about" lige her.

1 comment:

 1. Hej Jack,

  Takker for din positive omtale af min blog....Ja, der er skønhedsfejl & det du påpeger er jo rent sjusk, så det er hermed rettet.

  Bloggen er egentlig oprettet fordi jeg synes, der mangler billeder af de danske plakater, pressemeddelelser og bioannoncer....mange af de danske ting er helt unikke og superflotte.

  M.h.t. billedeopløsning er der begrænsning på bloggen, så jeg ikke kan uploade det i fuld opløsning.....er der nogen, der ønsker at få tilsendt noget jeg har på bloggen i fuld opløsning, kan de bare skrive til:

  Lenzi1981@gmail.com

  så vil jeg sende det til dem.

  Plakatdesign - primært fra pressemeddelelser - har jeg uploaded på en anden blog, som kan ses, hvis der klikkes på mit navn. De er alle uploaded i max. opløsning.

  /Kent

  ReplyDelete