Monday, 1 October 2012

Blodig Weekend - Collector's Market

Her er så de fleste af fotografierne fra gårsdagens dag i kælderen dybt nede under Cinemateket.

Jack J + Henrik Larsen
Henrik Larsen + ukendt metal-chick, der vistnok nærstuderer en af de gamle skræk-pocketbøger ved Store Verners stand.En af video-sælgerne havde taget et fælt gammelt familiemedlem med.

Henrik Larsen, der fandt DON'T LOOK IN THE BASEMENT på dansk VHS som "De sindssyges rædselshus". Det var først, da Henrik kom hjem, han fandt ud af, hvad det overhovdet var for en film. Omslaget afslørede hverken engelsk titel eller medvirkende! Selv købte jeg DAY OF THE ANIMALS (Dyrerne hævner) og en sjælden salgskassette-udgivelse af Langt ned i halsen.


Henrik og Nils Markvardsen (redaktør/udgiver af filmbladet EXTASE og forfatter af AWE's spaghettiwestern-booklets).

Jens Thomsen ("Thomsen" på Uncut forum) nærstuderer Henriks sjældne exrental.

Man bemærker Thomsens coole ILSE-trøje!

Henrik og jeg havde talt om, at vi sgu nok ville løbe ind i Heine Sørensen og, tja, det gjorde vi så. :|


Nils og Christina Marita Dahl, der står bag SLEAZE 'N HORROR-gruppen på Facebook.

Dennis (aka Henschjell på Uncut forum) og Nicolas Barbano

Yours truly og Barbano

Dennis og en ven havde gjort en ordentlig stak indkøb i form af plakater, stills, exrentals, og dette skrumpehoved!

Lamberto Bava til venstre, der introducerer MACABRO (aka Macabre på "dansk"), med Alex Puddu, der fungerede som italiensk tolk. Det var nu ikke så meget, han fik sagt om filmen, optaget i New Orleans, baseret på virkelig hændelse, afskåret hoved i køleskab, men det var okay. Og filmen blev vist på et pænt, engelsk-dubbet 35mm print uden undertekster.


Redaktør-minitræf! ("Stay Sick!", "Obskuriøst", "eXtase")Jeg har tilladt mig at rette en smule i overskiften til dette indæg. I programmet fra Blodig Weekend-festivallen havde man kaldt indslaget "Collectors marked", hvilket er et lidt underligt miks af dansk og engelsk. Men et T, der bliver til et D, er til at leve med, værre var det på vejen hjem; På Hovedbanegården tog jeg ovenstående foto! Mon det er samme person, som man har sat til at forfatte den engelske tekst på døren til stillekupéen toget: "Silence zone"? Det burde være Quiet zone - og toilets er som bekendt i flertal.

2 comments:

  1. Det ser ud som om i havde en sjov dag :-)

    ReplyDelete
  2. Ja, det havde jeg bestemt og jeg tror også, de andre havde det. Nu er indlægget her jo fra 2012 og dengang tog jeg lidt (mange) flere fotos end i år, hvor det rent faktisk ikke blev til ret mange - måske både fordi jeg kun besøgte festivallen på de to af dagene og velsagtens også, fordi jeg mødte færre af de gamle samlere og der var generent bare mindre tid mellem filmene. Søren Jacobsen har været meget bedre til at bringe indlæg om dette års "Blodig Weekend" ovre på Skræk og rædsel-bloggen.

    ReplyDelete