Saturday, 16 February 2013

Farligt Venskab endelig på dansk dvdUngdomsgyseren FARLIGT VENSKAB fra 1996 er endelig blevet udsendt på dansk dvd! Faste læsere vil naturligvis vide, at når jeg pointerer, at det er tale om en dansk dvd og ikke bare dvd, så skyldes det naturligvis, at filmen allerede findes på en dvd fra Hongkong. Ja, jeg sagde Hongkong! Og det er endda en udgivelse fra det gamle kung fu-selskab Ocean Shores!

Den nye dvd kan bl.a. fås billigt fra cdon.dk, men om jeg vil købe den er nok tvivlsomt. Jeg ejer trods alt den hongkong'ske udgivelse, som udemærker sig ved at have store fastbrændte kinesiske og engelske undertekster. Der er også en trailer (ligeledes med fastbrændte tekster). Billedet er i letterbox og ser pænt ud, der er altså ikke tale om "vhs-kvalitet", som sælgeren ellers skrev.

Hvorvidt der er noget nævneværdigt ekstramateriale på den nye dvd, aner jeg ikke. Cdon nævner ikke undertekster, som, hvis ellers det er sandt, er for dumt. At smække danske undertekster på af hensyn til døve bør være selvsagt. Men lad os nu se, det kan være, cdon blot har glemt at nævne dem.

Jeg så iø filmen for første gang forleden og den er ganske udmærket. Ulf Pilgaard gør det godt henholdsvis i rollen som gal videnskabsmand og burger-ædende skoleelev fra 9. klasse.Ud over HK-dvd'en har Ocean Shores også udsendt FARLIGT VENSKAB på video-cd (vcd) i den gamle britiske kronkoloni, og jeg har ladet mig fortælle, at der også findes en vcd-udgivelse i Thailand - dubbet til Thai! Ovenfor ses HK-vcd'en. Filmens engelske titel er Body Switch.

2 comments:

  1. Fedt Jack, vidste ikke engang den var kommet, googlede bare titlen og dvd og så kom din side frem :-)

    ReplyDelete
  2. Hej Lars,
    Jo jo, den er kommet. Jeg har dog ikke gidet købe den nye danske DVD, eftersom jeg har den gamle fra Hongkong. Har du set filmen? Den er okay uden at være noget mesterværk.

    ReplyDelete