Saturday, 23 December 2017

BREAKING NEWS: En af de 11 køber gammel nyrockÅh, for satan da!!! Jeg hører netop min nyindkøbte CD-genudgivelse med SS-SAY, som jeg aldrig fik købt, dengang den udkom i 1985. Martin Hall, da han stadig var en nyrock-gud på den danske undergrundsscene. Jeg var lige ved at sige, at jeg savner 80'erne, men så på den anden side ... vi var sikkert kun 11 mennesker, der lyttede til det her uden for Valby bakke. Danmark i 80'erne var pastelfarver, Sanne Salomonsen, Nanna, og fem mio mennesker, der lyttede til funkrock. Nej, det var sgu ikke nemt at være blandt de 11.

4 comments:

 1. Hej Jack J

  uagtet det aktuelle indlæg, men bare fordi vi begge har været ovre hos FraSortsand, og fordi vi har haft noget frem&tilbage i løbet af året, vil jeg ønske dig en god jul og et godt nytår. Bare fordi jeg kan.
  Vi høres ved, hilsen Henning

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Henning! Jamen når nu du *kan*, så ser jeg heller ingen grund til, at du ikke skulle! ^_^

   Tusind tak, og god jul (omend stort set overstået) og hav et godt nytår!

   Delete
 2. Jeg har kæmpe respekt for Martin Hall, selv om jeg kun har stiftet bekendtskab med en brøkdel af hans produktion. Ville gerne læse nogle af hans meget roste bøger, men er bare ikke nået til det. Har oplevet ham live en enkelt gang på Odense Musikbibliotek, hvor min spontane reaktion var "at det var helt sindssygt". Min lillebror var lidt mere begejstret for koncerten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg har en stak af hans bøger liggende, delvis fra biblo-bogsalg og delvis fra en flinker facebook-ven, men heller ikke jeg har nået at tage fat på dem endnu. Men der er jo et helt år næste år. :D

   Delete