Saturday, 3 March 2018

OBS ARTY nr. 2 (2018)


OBS ARTY nr. 2: Bordet i hovedet
20 sider, farve, oplag: 30, 40 kr. + porto.

Henrik Larsen har udsendt et nyt nummer af OBSKURIØST (kinda)!!! Halvdelen af mine indlæg her er snart omtaler af et nyt nummer af Obskuriøst! Og det er på ingen måde en beklagelse. Når ingen andre vil ...

Det nye nummer er "kinda" et nyt nummer, da det er Henriks nye offspring af det rigtige Obskuriøst-blad, nemlig OBS ARTY. Det nye nummer er nr. 2, og denne gang køres der solokørsel fra moderskibet, og er dermed på sin vis det først rigtige selvstændige blad af de to numre. Forvirret? Såre enkelt, det første nummer er nr. 1, men samtidig er det også Obskuriøst nr. 19 (ifølge kolofonen). Lidt rodet, men Henrik er jo ligesom jeg selv gammel Marvel-læser, så det ligger i blodet at være vant til soloudgivelser og crossovers, og jeg ska' gi' dig ska' jeg-udgivelser.

Obs Arty nr. 2 er stort set Henriks egen kunst; tegninger og digte. Denne gang medvirker jeg og Bo Gorzelak også på en måde; Henrik har nemlig taget sig kærligt af nogle af vores gamle ting. For mit vedkommende har den hr. redaktøren/kunstneren forskønnet et gammelt brev, jeg sendte ham ifm. udgivelsen af STAY SICK! nr. 4 for 15 år siden (!).


Den anden dag læste jeg  tegneserien "Fante Bukowski" om en ung upubliceret forfatter, der forsøger at slå igennem - eller i det mindste at blive trykt for første gang. Han får endelig chancen for at blive udgivet i et litteraturmagasin. Redaktørens respons på spørgsmålet om oplaget på magasinet mindede mig om Henriks blade, haha.
(igen: det er ikke ment negativt. Hurra for udgivere, der skider på oplagstal og bare udgiver, simpelthen fordi de vil udgive).


Arty Obs nr. 2 fås direkte fra Henrik Larsen via bloggen eller facebook.

No comments:

Post a Comment