Wednesday, 11 March 2020

Ny dansk horrorfilmbog ude nu: THE REEL GHOUL


Hvis man ser bort fra Henrik Larsens og Thomas Winthers sporadiske udgivelser, så er det år og dag siden, der er kommet noget nyt læsestof (i trykt form) på den danske fanscene. For nyligt blev vi dog beriget med denne fanpublikation; Ikke et fanzine, men et rigtigt opslagsværk med anmeldelser af cirka 700 horrorfilm!!!

Bogen er The Reel Ghoul, skrevet af Ustumallagan (ikke hans forældres idé med det navn!), og hele baduljen er skrevet på dronningens engelsk. Eller er det Djævlens engelsk? Folk med hang og trang til black metal kender i alt fald grangiveligvis til Ustu.

Bogen er professionelt trykt, ikke noget med hjemmetryk som i STAY SICK!'s tid! Den er på omkring de 200 sider, og fonten er pænt stor, så selv Henrik Larsen ville være glad. Anmeldelserne giver et kort referat af filmene og derefter Ustumallagans mening om dem. Der er ikke spildt plads på kedelige ting som skuespillernavne eller anden form for credits ud over instruktørnavn, produktionsland og årstal. Og nogle gange er det helt i orden med den slags. Slå op på IMDb, hvis du er i tvivl om et navn eller to. Visse af anmeldelserne er liiige lovlig korte (læs: for korte!), men det er bare min holdning, og Ustu ville sikkert spytte blod i mit ansigt eller brænde min førstefødte på et satanisk festbål, hvis han hørte det. Haha.

Jeg synes, The Reel Ghoul er en rigtig fed udgivelse. Ustu har nævnt på fjæsen, at han overvejer at lave en opfølger med lidt længere anmeldelser – og hurra for det!

Bogen koster sølle 222 kr. i Danmark (det underlige beløb er ikke noget obskurt satanisk, men skyldes den tillagte porto) og kan bestilles via bogens facebook-side (det er Ustu selv, der står bag). Hvis du bor i resten af Skandinavien/udlandet, kan du også se diverse priser på fb-siden. Bogen kan også købes i Ole Frostholms heavy metal/horror-butik i kbh, Mephisto.

No comments:

Post a Comment