Thursday, 28 July 2011

Første udkast...

Jeg skrev for nyligt denne indledning til en anmeldelse, men nu ved jeg sgu ikke...

Lad os starte med at aflive den misforståels, som en del af jer tilsyneladende føler en ubærlig trang til at gentage i det uendelig: Nej, [REC] hedder ikke REC!! Titlen skal skrives [REC], satanedeme!!! Hvis jeg havde en femøre for hver gang, jeg har set en pedantisk lalle-anmelder i sin fordrukne evnesvage forvirring kalde [REC] for REC, så ville jeg fanden-edderrøgme havde en satans masse femører! De kantede paranteser er en del af titlen. Så forstå det dog, for fanden! HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE!!!
Nå, det var den her film, vi skulle snakke om *siger skribenten og skuler gustent på læseren*.


For vred?

LMAO.

6 comments:

 1. Synes, jeg kan huske en diskussion om netop det emne.

  ReplyDelete
 2. En diskussion om anmeldelser, der er for vrede, eller om de manglende firkantede parenteser?? Sidstnævnte har jeg vist (ahm) nævnt flere gange, når folk glemmer det. ^_^

  ReplyDelete
 3. Men der var vist en diskussion på Horrorsiden engang.

  ReplyDelete
 4. Uhh, jahh, der har jeg også nævnt det.

  LMAO

  ReplyDelete
 5. Ja, der faldt nogle hårde, men nødvendige ord i den forbindelse, men det kan vi tale om en anden gang, da jeg netop er vendt hjem efter en hård tur forbi Tandpinevagten i Slagelse (betændelse i mundhulen) og føler mig lidt træt og 8-900 kroner fattigere, plus det løse, så jeg er ikke meget værd som samtalepartner eller blogskribent i disse dage.

  Og forresten synes jeg bedst om vrede anmeldelser.

  ReplyDelete