Thursday, 15 December 2011

Obskuriøse julefilm: Alligevel på tryk!

Klokken 4 om morgenen og jeg har netop opdaget, at "Ugeavisen Slagelse" allegevel har overlevet og allerede har trykt de første to dele af min "Obskuriøse julefilm"-serie!!!

Jeg har dog endnu ikke kunnet finde en online-udgave, så hvem ved, måske har de nye ejere valgt ikke at lægge den ud på nettet. o_O

9 comments:

 1. Så skal du fastansættes! Pronto!

  ReplyDelete
 2. Ja, det ville dælme være dæjligt!

  ReplyDelete
 3. Det var da en dejlig nyhed...

  ReplyDelete
 4. ...congrats - så blev det alligevel jul :D

  ReplyDelete
 5. Thanks, guys! Jul alligvel? Tja, jeg havde ellers planlagt at aflyse julen i år for at holde en ekstra halloween i stedet!! Haha.

  ReplyDelete
 6. Såre simpelt: på med de forkert placerede kopi-Converse-sko, smid posen, grib frakken samt din lykkebringende zombiehånd (kaninfødder er for vatnisser!) og smut direkte hen på redaktionen, smid frakken på din yndlingsstol, grib de krøllede noter og den gamle heks' straffeattest fra inderlommen, kald på praktikanten og giv ham ordre til at lave en kop kulsort kaffe ("uden svinkeærinder!"), sæt dig godt til rette ved digitalbæstet og arbejd arbejd!

  Tillykke, du har hermed ansat dig selv.

  Hvis nogen vover at nærme sig for at spørge, sender du dem bare et intenst stirrende blik og peger på zombiehånden.

  ReplyDelete
 7. Hah! Genialt, Nicolai!! Det er vejen frem, helt klart. xD

  ReplyDelete
 8. Flabethed er vejen frem i disse tider.

  Mon ikke de savner dig på redaktionen?
  Jeg tænker, at du kunne få en fast klumme (om alt det klamme), foruden tjansen som hårdkogt kriminalreporter, dagens tv-anbefaling i nostalgisk anekdoteform samt naturligvis brevkassen, hvori du besvarer rasende mødres klagebreve.

  ReplyDelete
 9. Det ville da være rart, hvis de gjorde. Men journalister er nogen underlige nogen. Har du ikke set "Kolchak"?

  Men du har ret, sådan en klumme burde de sgu give mig. Det er også på høje tid! Jeg har netop brugt en times tid på at gennemsøge alle gamle numre af alle Berlingskes lokalaviser efter indlæg med "gyserfilm", "horror", "splatter" og "fanzine" og det var sgu ikke meget, jeg fandt! Et interview med Martin Weinreichs bror og en artikel om en Iron Maiden-fan og hans samling (ham har jeg så til gengæld "mødt" for nyligt på en dansk Facebook-side for "Sleaze og horror", men det er dæleme ikke meget alligevel).

  Hmm, besvare klagebreve fra rasende mødre. ^_^
  Jeg spankulerede faktisk på, om de ville få nogen henvendelser pga. min lemfældige brug af det danske sprog i overskrifterne til de juleartikler (der som bekendt indeholder Henrik Larsens opfindelse, sammenblandingen af "obskur" og "kuriøs" = "obskuriøs"). Men der er sgu ikke nogen fra redaktionen, der har ringet endnu og sagt: "Du er fa'me nød til at komme herned og hjælpe os med at forklare! Der stå en strøm af vrede læsere uden for døren!"

  ReplyDelete