Wednesday, 23 May 2012

Det er med beklagelse, at vi må meddele Dem, at...

Jeg har tidligere (her) omtalt, at SKRÆKSKURET ville lukke, men håbede blot, at der var tale om en midlertidig pause. Desværre er det nu tydeligt, at bloggen er væk for evigt; sitet er nemlig helt fjernet. Jeg lærer aldrig at forstå det der med at slette alt sit arbejde, blot fordi man ikke længere ønsker at fortsætte. Alle de timers arbejde spildt for evigt. Time to die, som replikanten siger i BLADE RUNNER - og altså også for SKRÆKSKURET.

5 comments:

 1. Jeg har det lidt på-den-ene-side-og-på-den-anden-side med dette emne. Det er herligt, når man kan blive ved med at finde ting, der er blevet lagt ud på nettet, men jeg kan godt forstå, hvis nogle skribenter bare ikke gider have det liggende længere. Og nogle blogs/hjemmesider har det med at forsvinde, fordi udbyderen lukker. Hmmm...

  ReplyDelete
 2. Jeg kan se, at de var på Wordpress, som både tilbyder gratis- og betalingsblogge. Hvis ellers det fungerer som hos Blogger, bliver de liggende i årevis uden at blive slettet, medmindre blog-forfatteren selv gør det.

  Du har naturligvis ret med personligt at føle for eller imod. Fair nok. Men et eller andet sted udraderer det internettets fordel over det trykte medie, nemlig at udgivelser kan blive ved med at blive fundet og læst. Her må det siges, at den trykte udgivelse er bedre; ligegyldigt hvor permanent en forfatter har lukket sit blad, er det muligt for den ihærdige samler at støve gamle numre op. Med et enkelt click kan en blogforfatter slette dén mulighed for den fremtidige læser.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er nok mest som blog-forfatter, at man kan bliver fristet til at slette hele molevitten - fordi blogs ofte er meget personlige (eller er krydret med personlige informationer, betragtninger og oplysninger). Det er nok meget godt, at man som skribent har magten til at fjerne ting igen (ligesom man i et vist omfang har mulighed for at begrænse søgerobotternes adgang til ens sider). Men der vil nok altid være rester derude på Google og archive.org og den slags.

   Delete
 3. Men ugens behagelige overraskelse er, at jeg fandt ud af, at Uncuts forum har overlevet.

  ReplyDelete
 4. Nemmerlig! Jeg havde faktisk skrevet et blogindlæg om det, men fik det ikke gjort færdigt og dagen efter glemte jeg det. Do'h! Måske jeg skulle pudse det af og poste.

  ReplyDelete