Friday, 25 May 2012

Nyt dansk horror-fanzine på gaden i dag!!!


Og med 'nyt' mener jeg altså ikke et nyt nummer af et af de gamle mølædte blade, der har ligget i dvale de sidste 100 år, men derimod et helt nyt zine med titlen SICK IN THE HEAD!

Det er Peter Ryberg Larsen, der står bag bladet og hurra for det. Peter er en hardcore horror- og splatterfilm-fan (og metalfreak, som det ses af billedet) og det bærer bladet bestemt (og heldigvis) præg af! Nå ja, jeg har godt nok ikke modtaget bladet endnu (Peter fik det selv i dag), men det er i alt fald den info man, man læse på Peters hjemmeside, hvor der også kan ses/læses afsnit af det nye blad.

SICK IN THE HEAD #1 er på 44 sider i A5-format, og indeholder anmeldelser og artikler om gys, splat, trash, exploitation og den slags. Der er også anmeldelser fra nogle af medlemmerne af Facebook-gruppen SLEAZE N' HORROR, så det border jo for, at trash-kvaliteten er i top!! Der er osse interviews med old-time scenester Jesper Moerch og en samler ved navn Miz Pol. Bladet koster sølle 35 kroner inklusiv porto, hvilket må siges at være skide billigt! Jeg ser i alt fald frem til at få fingre i det og kan kun opfordre jer alle til at købe det. Bladet kan bestilles via email-adressen på Peters hjemmeside, hvor der som sagt også er mere info og scans.


No comments:

Post a Comment