Wednesday, 23 October 2019

GUN WOMAN (Kurando Mitsutake, Japan, 2014)


Jeg faldt over den japanske film GUN WOMAN hos dddhouse i Hongkong for nyligt, og i dag ankom den så. Jeg smækkede den straks på afspilleren. Og hvad kan jeg sige andet, end at den er mega najs!

Plottet: En sindssyg sexpsykopat med en kæmpe arv i baglommen (læs: mange penge) fører sig frem ud i seksuelle perversiteter, som det passer ham. Voldtager, pisser folk i hovedet, brækker nakken på kvinder han har gennemhøvlet, og så fremdeles. En dag går det ud over en kvinde; som er gift med en læge; Sexpsykopaten voldsboller kvinden, slår hende ihjel, brækker benet grimt på manden og pisser ham i hovedet, men lader ham leve, så han kan fortælle omverden om, hvor slem en karl sexpsykopaten er!!!

Da lægen er blevet rask - omend han nu er krøbling - får han en brandgod idé. Han finder nogle suspekte typer og køber en narkoluder af dem. Hun er helt væk på stoffer. Han tager hende med hjem og tvinger hende til at tage en kold tyrker. Senere får hun tæsk, og han fortæller hende, at hvis hun ikke makker ret, så kan han bare dræbe hende og købe en ny narkoluder. Hun makker ret! Og langsomt kommer hun i form.

Det er jo næsten som plottet i enhver gammel karatefilm; En forudrettet person skal træne hårdt og længe for en dag at kunne tage hævn. Her i filmen vil den forurettede altså så bare tage hævn på andenhånd. Senere er kvinden nødt til at blive skåret op, så hun kan få en skyder syet ind i kroppen. Blod alle vegne. Faktisk splatter og blod alle vegne. GUN WOMAN leverer 300 % splatter-underholdning. Og den stakkels, unge (nu ex-)narkoluder er ret nøgen halvdelen af tiden. Filmen er da også tildelt en Category III-aldersgrænse i Hongkong.

Jeg er slet ikke kommet ind på alt det underholdende i filmen, eller hvad der sker i hele tredje del. Det skal man bare selv se! Min blu-ray fra den gamle kronkoloni, som desværre ligger i store problemer for tiden ("thanks," Margaret Thatcher!) ser rigtig godt ud. Desværre har den ikke nogen af de extras, som man ifølge dvdcompare finder på dvd'en fra Njuta Film i Sverige (og grangiveligvis også den danske fra AWE, som koster 49 kroner fra deres webshop for tiden). Kan kun anbefales!

Sidst i filmen loves en efterfølger!

No comments:

Post a Comment