Tuesday, 20 December 2011

Først kom de som blogindlæg, derefter som trykte avisudgaver... og NU... fotografier af aviserne!!!

Det er jo livet i overhalingsbanen hele vejen igennem på denne blog!! ARGH!!! Klik et par gange på scans'ene, hvis du vil læse dem een gang til (Blogger gør det ikke nemmere at se postede billeder i stor størrelse!! Klik først, så der kommer en mørk baggrund frem; Derefter højreklikker du, så der kommer en menu frem; Klik nu på "vis billede"; og til sidst klikker du på billedet en ekstra gang for at få det helt op i mega-størrelse!).
De rene tekstudgaver står stadig et par indlæg længere nede. Del 3 er endnu ikke trykt (men jeg håber da, at den kommer!).

4 comments:

 1. Det ser unægteligt godt ud. Har forresten netop fundet Santa Claus Conquers the Martians frem i Internet Archive, så den skal jeg se ved lejlighed. Trist jeg ikke kan finde ud af at downloade.

  ReplyDelete
 2. Ja, det ser ret cool ud med de billeder, som må siges at være VILDE i forhold til det, man ellers ser i en skide lokalavis! Hah!

  Jeg checkede netop TP's hjemmeside og jeg kan se, at den står til en halvtredser. Sidste år mener jeg den lå på disken til 20 kr. (men så vidt jeg husker, har du jo ikke nogen TP i nærheden, så det ville jo alligevel være lige fedt).

  ReplyDelete
 3. Ja, den lukkede desværre.

  Forresten en interesant avis: Fanden til venstre og julekoncert i Nørrevangskirken til højre.

  ReplyDelete
 4. "Santa Claus Conquers the Martians" koster 24,95 kr. hos videonetto... :D

  ReplyDelete