Friday 19 March 2021

MEGA PYTHON VS. GATOROID (Mary Lambert, USA 2011)

TRAILER:


Mary Lambert instruerede den glimrende ONDSKABENS KIRKEGÅRD. Tredve år senere lavede hun så ... MEGA PYTHON VS. GATOROID!! Argh! Talk about en karriere, der tog et trappetrin den gale vej. Jeg har netop set den, og den var da underholdende som "tegnefilm", men langt fra en god horrorfilm på nogen som helst måde. Hun er end ikke omtalt på dvd-omslaget! Stakkels Mary.

Jeg købte et Roger Corman-dræberhaj-dvd-boxsæt for ni (9!!) år siden, og fik endelig set film nummer to fra sættet. Jeg valgte MEGA PYTHON VS. GATOROID, netop fordi det var Lambert, der havde instrueret. "Hvordan mon hun klarer en dræberdyr-film efter Ondskabens kirkegård?" tænker man. Well, som sagt, filmen var sådan set udmærket som overdreven spasser-tegnefilm, men det er lidt spildte evner, når man nu godt ved, at hun kan lave noget bedre. Ærgerligt, at hun ikke får chancen til bedre ting.

I øvrigt et lidt spøjst dvd-boxsæt; de tre af filmene er Roger Corman-film (øverst på dvd-omslagenes forside står med store bogstaver "Roger Corman Presents", hvorimod den fjerde film, Lambert-filmen, er fra selskabet The Asylum. Med porto kostede sættet lige under £9 for næsten et tiår siden.

Extras på disken: en trailer!

De andre tre film er: SHARKTOPUS, DINOCROC VS. SUPERGATOR og DINOSHARK.

No comments:

Post a Comment